Mijn favoriete bloggers

Hoi allemaal! Ik lees bijna elke dag wel blogs, inmiddels heb ik ook wel favorietjes ontwikkeld. Ik deel die graag met anderen, want het is altijd leuk om favoriete bloggers wat meer aandacht te geven en dan leer je als lezer misschien ook nog leuke blogs kennen! En sommige bloggers mogen gewoon wel een keer in de bloemetjes gezet worden, dus hier ben ik met mijn post!

vintage-technology-keyboard-old
(Bron)

1. Zwartraafje
Ik volg de blog Zwartraafje al best wel lang. En hoewel ik niet altijd reageer, lees ik best wel veel blogposts van Liesbeth. Ik vind de eigenheid en persoonlijkheid in haar blog heel erg leuk! Haar hobby’s en wie ze is stralen door de blog heen en dat vind ik geweldig, die eigenheid! Dat feit alleen maakt het een geweldige blogster, maar ook heeft ze gewoon een goede schrijfstijl die mij kan blijven boeien.

2. Zon en maan
Emmy heeft ten eerste een boekenkast om van te dromen! Maar ook heeft ze een eigen mening over boeken, een heel eerlijke mening en is een formidabele lezer. Wat ik wel heel erg bewonder. Want 250 boeken per jaar haal ik gewoon niet. Daarbij heeft ze ook interessante blogposts en heeft ze een hele leuke tekenstijl. Ik hou zelf ook van illustraties tekenen, dus dan vallen dat soort dingen wel op voor mij. Een blog met pit en weer met een hele leuke persoonlijkheid!

3. Thank God It Is Monday
Deze blog volg ik eigenlijk net een maandje gok ik. De tijd gaat gewoon veel te snel om dat te bedenken. Als er een blog is die positieve energie op me heeft, dan is het de blog van Melle wel! Ze is in tegenstelling tot de vorige twee bloggers geen boekenblogger. Maar ze heeft een vrij inspirerende en vrolijke blog. En al is een dag nog zo rot, een blogpost van haar maakt me altijd blij! Ook laat Melle zien dat je kan wat je wil, als je maar wilt en probeert. En dat is gewoon mooi! Zeker een bezoekje waard!

4. Vivians Vocabulaire
Vivian is een docent Nederlands in opleiding met een chronische darmziekte en meerdere beperkingen. Maar dat laat haar niet tegenhouden om van het leven te genieten en ervoor te gaan! Ten eerst hou ik van mensen met dat soort mentaliteit en heb ik ontzettend veel respect voor haar! Ook hier straalt weer persoonlijkheid vanaf, maar ook vind ik het een interessante blog. Dus ook hier lees ik zeer regelmatig blogposts van!

Wie is jouw favoriete blogger?

xxx Nikita

Advertenties

5 thoughts on “Mijn favoriete bloggers

  1. Mijn favoriet is Gerlinde, van valhallavertelt.com. Echt, die heeft zo’n leuke, droge manier van vertellen, ik vind het helemaal geweldig! Zij is ook volgens mij de enige blogger die ik volg van wie ik ook echt elke nieuwe post open!

  2. Oh, wat lief van je. Ik ben mijn Blogfeed-achterstand nu pas aan het bijlezen vermits ik een midweekje in Centerparcs was en vind het echt heel leuk om mijn blog in jouw lijstje te zien staan. Dankjewel voor de complimentjes Nikita. Thank God it is Monday ken ik nog niet dus die ga ik zo meteen even bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s