Vanaf nu pak ik het anders aan

Hoi allemaal! Er zijn al een paar weken voorbij gegaan dat ik niet zo heel tevreden meer was over de blogposts die op zaterdag online komen. De foto-posts dus. En ik merk dat dat ligt aan de foto’s. Het is al lang zo dat niet alle foto’s even scherp zijn, maar op de een of andere manier is dat pas sinds kort doorgedrongen bij mij. En ik wil gewoon dat er goede foto’s op mijn blog staan. Meeste bloggers hebben een professionele camera denk ik, maar ik kan dat niet. Ik maak namelijk ook foto’s op school, overal bijna. En ik weet dat ik problemen krijg als ik op sommige plekken mijn camera gebruik. Ik vind dit echter een van de leukste posts om te schrijven wekelijks, dus helemaal verdwijnen doet het niet.

Ik heb namelijk besloten om er meer een weekoverzicht van te maken, met een paar foto’s. De beste dan. Hierdoor kan ik terwijl ook veel meer vertellen over wat ik in een week deed, en dan wordt het nog completer. Dus ook dat idee spreekt me heel erg aan. Dus vanmiddag komt de allereerste vernieuwde blogpost online, en ik zie wel of ik het fijn vind en of het aanspreekt denk ik. Meeste dingen weet je nu eenmaal door ze te proberen of te ervaren.

Tot straks!

xxx Nikita
Extra: Nee, dit geen 1-april-grap 😉

Advertenties

One thought on “Vanaf nu pak ik het anders aan

  1. Ik heb net als jij geen echt fototoestel. Ik heb ook geen Iphone of zo maar gelukkig valt de camera van mijn Samsung smartphone wel goed mee van kwaliteit. Daardoor heb ik tot nu toe nog nooit willen investeren in een duur toestel. Zolang het met de gsm lukt blijf ik het op die manier doen. Al lukken ze ook bij mij inderdaad niet altijd even goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s