Het meisje achter de schermen

15400948_1174883072565058_6850964696593158898_n.jpg
Hoi allemaal! Welkom op mijn blog! Ik ben de 19-jarige Nikita en ik blog al bijna 3 jaar op Sensitive BookNerd. Mijn passie voor lezen is als kind al begonnen, al was er nooit veel leesvoer in huis. Maar toen ging ik in het zesde leerjaar naar de bibliotheek met school, en ging de magische boekenwereld voor mij open. Ik bleef gaan samen met mama en zus, en sindsdien ben ik nog altijd verliefd op de wereld van boeken. De wereld waar alles kan! Boeken zijn mijn lichtje in de duisternis, mijn houvast in moeilijke periodes maar ook gewoon iets wat ik graag doe! Ik heb geen excuus nodig om te lezen, ik vind het gewoon leuk! Ik sta altijd open voor nieuwe en onbekende boeken, maar ook voor boeken die bekend zijn. Mij vind je meestal met contemporary, heel soms fantasy, dystopisch vind ik ook nog leuk en tegen een stevige thriller zeg ik ook geen nee! In 2013 wou ik een blog starten, en dat heb ik toen ook gedaan. Destijds heette de blog ‘I am who i am, take it or leave it’, maar dat heb ik toen veranderd naar ‘Sensetive Booknerd’.

De blognaam zegt het al, ik ben gevoelig. Ik ben zelfs hooggevoelig. Dat is iets waar ik trots op ben, vandaar dat het ook mijn blognaam is geworden. Verder wil ik wel nog iets over mezelf vertellen. Ik ben dus 19 jaar, en studeer nu Publiciteitsgrafiek op school. In die richting ga je vooral aan de slag met de grafische wereld, wat dus vooral reclamebureau’s is. Affiches ontwerpen, foldertjes, magazine’s. Je snapt het vast wel. Ik heb 5 jaar verzorging gevolgd eerst, en daar was ik gelukkig. Tot stage eraan kwam, en dat vond ik verschrikkelijk. Het kon zo niet verder, dus vandaar mijn switch. Een zware switch, maar het is wel goedgekomen. Ik ben in deze richting veel gelukkiger, want het is een creatieve richting. Want naast lezen vind ik het geweldig om mezelf te verliezen in een tekening of schilderwerk. 

Ook heb ik twee vogeltjes, Chacco en Jacqueline. Die zul je regelmatig wel eens voorbij zien komen, want ik maak zo graag foto’s van ze! Het zijn mijn twee beste maatjes.

 

Advertenties

4 thoughts on “Het meisje achter de schermen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s